Składy Komitetów Rady Nadzorczej Banku Handlowego w Warszawie S.A.

Komitet ds. Audytu

- 1) Barbara Smalska Przewodnicząca
- 2) Natalia Bożek Wiceprzewodnicząca
- 3) Anna Rulkiewicz

Komitet ds. Strategii i Zarządzania

- 1) Sławomir S. Sikora Przewodniczący
- 2) Marek Kapuściński Wiceprzewodniczący
- 3) Natalia Bożek
- 4) Fabio Lisanti
- 5) Andras Reniger
- 6) Anna Rulkiewicz
- 7) Barbara Smalska

Komitet ds. Ryzyka i Kapitału

- 1) Marek Kapuściński Przewodniczący
- 2) Andras Reiniger Wiceprzewodniczący
- 3) Barbara Smalska

Komitet ds. Nominacji i Wynagrodzeń

- 1) Anna Rulkiewicz Przewodnicząca
- 2) Natalia Bożek Wiceprzewodnicząca
- 3) Marek Kapuściński
- 4) Sławomir S. Sikora
- 5) Barbara Smalska